HR EN

Sajam poslovnih mogućnosti i svečano predstavljanje rezultata projekta “Zaželi – aktivna u zajednici II”

Centar za održivi razvoj organizira Sajam poslovnih mogućnost u okviru kojeg svečano predstavlja rezultate projekta „Zaželi – aktivna u zajednici II“ s panel raspravom kako odgovoriti na sve veće potrebe za uslugom pomoći u kući za starije i nemoćne osobe u Imotskoj krajini te mogućnostima zapošljavanja ranjivih skupina kroz društveno poduzetništvo.

Sajam poslovnih mogućnosti održat će se u petak, 31. ožujka 2023. godine, od 11.30 – 15.30 sati u atriju srednjoškolskog centra u Imotskom, Ulica Bruna Bušića 59.

Svečano predstavljanje rezultata projekta s panel raspravom bit će u 12 sati, nakon čega će se nastaviti neformalno druženje uz domjenak.

Sajam organizira Centar za održivi razvoj (COR) u suradnji s Tehničkom i Ekonomskom školom iz Imotskog.

Projekt „Zaželi – aktivna u zajednici II“ Centar za održivi razvoj provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnom službom Split i Centrom za socijalnu skrb Imotski.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020., ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – FAZA III.

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Centra za održivi razvoj.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene