HR EN

Partnerski sastanak za projekt “Moje mjesto u zajednici”

sastanak čakovec

sastanak čakovec

Dana 1. ožujka partnerski tim projekta “Moje mjesto u zajednici” (Udruga Zora, Centar za održivi razvoj i K-zona) okupio se na četvrtom partnerskom sastanku.

sastanak čakovec

Dana 1. ožujka partnerski tim projekta “Moje mjesto u zajednici” okupio se na četvrtom partnerskom sastanku. Sudjelovali su predstavnici/ce udruge Zora koja je bila i domaćin, te partnerskih organizacija Centar za održivi razvoj i udruge K-Zona. Nakon višemjesečnog terenskog rada na istraživanju “Moje mjesto u zajednici” završena je analiza, te ćemo uskoro i vama javno predstaviti rezultate vezano uz Imotsku krajinu. Podsjetimo se, u istraživanju su ispitivane potrebe stanovništva Međimurske županije, Imotske krajine i kvarta Trešnjevka na područjima: poticanje zaposlenosti i gospodarstva, dostupnost i korištenje javnih sadržaja, učinkovitost javne uprave i institucija, društvena solidarnost, prometna i komunalna infrastruktura, društveni, kulturni i sportski sadržaji, briga o zajednici i dostupnost socijalnih usluga te prava marginaliziranih skupina. Nakon predstavljanja rezultata krećemo sa zagovaračkom kampanjom za lokalno prepoznate prioritetne potrebe. O aktivnostima kampanje, koje će biti brojne u slijedećim mjesecima, redovno ćemo vas obavještavati putem naše web facebook stranice.

Projekt “Moje mjesto u zajednici” provodi Udruga Zora u partnerstvu s udrugama K-Zona i Centrom za održivi razvoj, a podržan je od Fondova Europskog gospodarskog prostora, Kraljevine Norveške i Međimurske županije.

Izvor: udrugazora.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene