HR EN

Seminar za novinare “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, Zagreb, 27. i 28. svibnja

seminar za novinare

seminar za novinare

Seminar za novinare Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima” će se održati u Zagrebu, 27. i 28. svibnja 2016. (petak i subota) u okviru istoimenog projekta.

Seminar za novinare Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima” će se održati u Zagrebu, 27. i 28. svibnja 2016. (petak i subota) u okviru istoimenog projekta. 

Seminar se organizira  s ciljem jačanja kapaciteta novinara na području transparentnosti, osobito vezano uz pravo na pristup informacijama, sukob interesa i javnu nabavu u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima. 

Projekt Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge Dobra i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu povećanja odgovornosti  i transparentnosti u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima, jačanja kapaciteta novinara na istom području, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog upravljanja. Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Više o projektu možete pronaći na: http://www.udd.hr/?page_id=8.

Za sudionike izvan Zagreba pokrivamo troškove puta i smještaja, a za sve sudionike osigurana je prehrana. Nema kotizacije.

Prijaviti se možete ispunjavanjem i slanjem priložene prijavnice na e-adresu udd@zg.t-com.hr, do srijede, 18. svibnja 2016. Broj sudionika ograničen je na 20. Kriterij odabira bit će redoslijed prijave na seminar. Program sa svim potrebnim praktičnim informacijama odabrani sudionici dobit će najkasnije do 19. svibnja 2016, do 17 sati.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju – kontaktirajte  nas na broj 098 314 951.

Prijavnica_za_seminar_za_novinare.docx

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene