HR EN

Šest djelatnica s novim zanimanjima

 

Udruga Ritino srce u petak, 8. travnja 2022. godine zajedno s partnerskom udrugom Centrom za održivi razvoj dodijelila je djelatnicama uvjerenja o osposobljavanju. Nova zanimanja dobilo je šest djelatnica, tri gerontodomaćice i tri pomoćne slastičarke. U nazočnosti predstavnika partnera, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Split i Centra za socijalnu skrb Imotski, predstavnike Grada Imotskog, Općine Zagvozd i Općine Podbablje, članova, suradnika i djelatnica Udruge Ritino srce i Centra za održivi razvoj i drugih dionika, uvjerenja su uručile predsjednica Udruge Ritino srce Matea Boban i izvršna direktorica Centra za održivi razvoj, Snježana Petrušić.

Projektom „DORA – donesi radost“ 14 zaposlenih žena pruža uslugu pomoći u kući za preko devedeset starijih i nemoćnih osoba na području Imotkoga, Zagvozda, Prološca i Podbablja.

Slavlje je nastavljeno u neformalnoj atmosferi uz domjenak, a da šećer dođe na kraju potrudile su se naše novopečane slastičarke sa svojim slasticama.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu bespovratnih sredstava od 1.255.267,50 kuna.

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Udruge Ritino srce.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene