HR EN

Studenti splitskog PMF-a drže besplatne instrukcije

Najviše maturanata za izborni predmet na Državnoj maturi bira fiziku, a prema portalu Srednja.hr, najčešća ocjena koju školarci dobiju iz ovoga predmeta je jedinica ili dvojka.

Kako bi im pomogli da svoje znanje dovedu na veću razinu, studenti diplomskih i preddiplomskih studija Odjela za fiziku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, već četvrtu godinu zaredom organiziraju projekt Studenti za učenike – Pripreme za maturu iz fizike. Ovi studenti, koji su ujedno i članovi Fizikalnoga društva – Split, pripreme će održavati online od 5. ožujka do 23. travnja 2022. godine., a u njima će obraditi 17 nastavnih cjelina koje su usklađene s Ispitnim katalogom za državnu maturu iz Fizike u školskoj godini 2021./2022.

Unutar nastavnih cjelina obradit će se i teorijski dio i zadaci, a kao simulacija Državne mature provest će se ulazni i izlazni test pod anonimnim šiframa.

Pripreme, koje su besplatne za sve polaznike, odvijat će se u dvije grupe, odnosno u jutarnjoj i popodnevnoj smjeni u trajanju od dva školska sata. Za sve dodatne informacije polaznici se mogu obratiti na e-mail adresu: pripremepmfst@gmail.com

Obrazac za prijavu: http://bit.ly/pripreme_pmfst

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene