HR EN

Studentski poduzetnički inkubator – volonteri – poziv za volontere

Ekonomski fakultet u Splitu pokrenuo je 2016.godine Studentski poduzetnički inkubator(SPI) s ciljem poticanja poduzetništva i uspješnosti poduzetničkih pothvata među svim studentima Sveučilišta u Splitu. Svake godine održava se višemjesečni program mentoriranja mladih poduzetnika u području financija, marketinga i drugih disciplina koje su potrebne za ostvarivanje poduzetničkog pothvata.

SPI je organizator i mnogobrojnih događanja te konferencija, među kojima se ističu STup (međunarodno sveučilišno startup natjecanje), Get in the Ring (natjecanje najinovativnijih poduzetnika s nagradnim fondom od 250tisuća kuna i putom na svjetsko finale), GEW (Svjetski tjedan poduzetništva koji se obilježava svake godine trećeg tjedna u studenom), Smart City Challenge (hackathon na području pametnih tehnologija koji se organizira u suradnji s Gradom Splitom), Hack4Split (društveni hackathon kojem je cilj pronalazak rješenja za napredak naše lokalne zajednice).

Ovim putem, SPI raspisuje poziv za volontere za ak.god. 2019./20. koji će sudjelovati u provedbi predviđenog ovogodišnjeg programa.

Odabrani studenti (volonteri) u Studentskom poduzetničkom inkubatoru, dobit će od strane Ekonomskog fakulteta potvrdu o volontiranju. (Od 2014. volontiranje se priznaje kao radni staž)
Osim toga, svi volonteri koji se svojim radom, trudom i zalaganjem iskažu, dobit će preporuku za posao.

Za uspješnu prijavu za volontiranje, molimo da popunite ovaj obrazac.
Broj volontera koji će se primiti u SPI je ograničen.
Svi prijavljeni studenti, biti će pozvani na kratak razgovor.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene