HR EN

Svečanost predstavljanja rezultata projekta “Zaželi – aktivna u zajednici” i dodjele uvjerenja o osposobljavanju

Centar za održivi razvoj (COR) organizira svečanost predstavljanja rezultata projekta „Zaželi – aktivna u zajednici” i dodjele uvjerenja o osposobljavanju korisnicama projekta  u ponedjeljak, 13. prosinca 2021. godineu 18 sati i 30 minuta, u prostorijama Glazbene škole “Dr. fra Ivan Glibotić Imotski”, Bruna Bušića 3, u Imotskom. Dodijelit će se uvjerenja o osposobljavanju za gerontodomaćice i pomoćne slastičarke s područja Imotske krajine.

Zbog trenutne epidemiološke situacije uvjerenja ćemo dodijeliti u užem krugu korisnica, partnera, suradnika Centra i lokalnih dionika.

Projekt „ Zaželi – aktivna u zajednici“ Centar za održivi razvoj provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Regionalnim uredom Split i Centrom za socijalnu skrb Imotski. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020., u 100%-tnom  intenzitetu potpore – ukupna vrijednost projekta iznosi 1.750.000,00 kuna. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za održivi razvoj.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene