HR EN

Svečanost proslave Međunarodnog dana volontera i prijava volontera

Prijavni obrazac za volontere i podupiratelje u kojem možete navesti volontere i podupiratelje vaše organizacije kojima želite zahvaliti povodom Međunarodnog dana volontera. Molim vas da prijavni obrazac dostavite najkasnije do srijede, 25 studenog 2020.

Zbog epidemioloških mjera, proslava Međunarodnog dana volontera sa svim organizatorima, volonterima i podupirateljima neće biti održana na klasični način.  Umjesto toga, održat će se u subotu, 5. prosinca u vremenu od 11 do 12:30 h u Hotelu Park svečana dodjelu nagrada „Vinka Luković“ i „Davor Belaić“ na kojoj će prisustvovati maksimalno 15 uzvanika.

Ostali sudionici moći će se priključiti svečanosti putem videolinka koji će se prijavljenim organizacijama poslati nekoliko dana prije svečanosti.

Na svečanosti će se pročitati imena svih nagrađenih volontera i podupiratelja, a njihove zahvalnice poslat će se poštom. Točan program svečanosti i detalje bit će poznat naknadno, a nastojat će se na neki način uključiti i sudionike putem videolinka.

Natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” (za organizatore volontiranja – pravne osobe) Godišnje nagrade za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama “Davor Belaić” (za fizičke osobe) otvoren do petka, 20. studenog 2020. g., a javna objava dobitnika nagrade bit će na proslavi Međunarodnog dana volontera, 5.12. u Hotelu Park. Obrasci za prijavu su u privitku.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene