HR EN

U novoj Eurosferi – utjecaj korupcije na siromaštvo

radio emisija

radio emisija

U emisiji poslušajte razgovor s dr.sc. Predragom Bejakovićem iz Instituta za javne financije. Tema emisije bit će korupcija i siromaštvo.

UDD – Udruga za demokratsko društvo u partnerstvu s  Pravnim fakultetom iz Splita, Udrugom Dobra iz Metkovića i Centrom za održivi razvoj iz Imotskog, uz potporu Europske unije i Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, nastavlja s ciklusom kontakt emisija « EUROSFERA» u okviru projekta “Umrežimo se – protiv korupcije”  u utorak 17. svibnja 2016.  u 13 sati na Hrvatskom katoličkom radiju (HKR).

U emisiji poslušajte razgovor s dr.sc. Predragom Bejakovićem iz Instituta za javne financije.

Tema emisije bit će korupcija i siromaštvo.

Pitanja možete postaviti telefonom na 01 460 99 88 i sms-om na 099 460 99 88 direktno tokom emisije, ili e-putem na protivkorupcije@udd.hr. Pratite nas na portalu: http://protivkorupcije.udd.hr/  i Facebooku: https://www.facebook.com/protivkorupcije/ .

H K R – frekvencije:

Sljeme 103,5 mhz, Split 97,9 mhz, Biokovo 107,9 mhz, Šibenik 104,5 mhz, Vinkovci 104,9 mhz, Osijek 98,6 mhz, Slavonski Brod 98,5 mhz, Vukovar 102,4 mhz.

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnoga društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“. Projekt sufinancira Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge. 

Sadržaj ove emisije isključiva je odgovornost  UDD-a i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije. Stajališta izražena u ovoj emisiji ne odražavaju nužno stajališta Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge.

unnamed (1)unnamed

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene