HR EN

Udruga DOBRA: Radionica o pomorskom dobru u Lazaretima

logo javno dobro

logo javno dobro

Dođite na radionicu o pomorskom dobru, koja će se održati u Dubrovniku, u prostorijama Art Radionice Lazareti, Ul. Frana Supila 5, u subotu, 21. listopada 2017. godine, od 11 – 13 sati. Radionicu vodi Enes Ćerimagić, stručnjak za pravo okoliša iz Zelene akcije.

UDD – Udruga za demokratsko društvo, Udruga DOBRA i Centar za održivi razvoj poziva predstavnike organizacija civilnoga društva, kao i sve zainteresirane građane na radionicu o pomorskom dobru, koja će se održati u Dubrovniku, u prostorijama Art Radionice Lazareti, Ul. Frana Supila 5, u subotu, 21. listopada 2017. godine, od 11 – 13 sati. Radionicu vodi Enes Ćerimagić, stručnjak za pravo okoliša iz Zelene akcije.
U petak 20. listopada predstavnici partnerskih organizacija će na ulicama  Dubrovnika dijeliti tiskane materijale iz projekta i s građanima razgovarati o projektnim temama.

Aktivnosti su dio projekta “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, koji se provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge DOBRA i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu povećanja odgovornosti i transparentnosti u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima, jačanja kapaciteta novinara na istom području, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog upravljanja. Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Molimo zainteresirane da svoj dolazak na radionicu potvrde na adresu dobra.udruga@gmail.com

 

Listopad, 2017. 

logo javno dobro

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene