HR EN

Započelo je istraživanje “Moje mjesto u zajednici”

Zora logo

Zora logo

U okviru projekta “Moje mjesto u zajednici” Udruga Centar za održivi razvoj provodi istraživanje u Imotskoj krajini, kojim želimo ispitati potrebe i probleme građana/ki vezane uz društvenu nejednakost, socijalnu pravdu i razvoj zajednice.

Zora logo

U okviru projekta “Moje mjesto u zajednici” Udruga Centar za održivi razvoj provodi istraživanje u Imotskoj krajini, kojim želimo ispitati potrebe i probleme građana/ki vezane uz društvenu nejednakost, socijalnu pravdu i razvoj zajednice.

Poziv za sudjelovanje u istraživanju

PREDMET: Pozivamo sve stanovnike/ice Imotske krajine da sudjeluju u istraživanju “Moje mjesto u zajednici” ispunjavanjem upitnika

Poštovani,
u okviru projekta “Moje mjesto u zajednici” Udruga Centar za održivi razvoj provodi istraživanje u Imotskoj krajini, kojim želimo ispitati potrebe i probleme građana/ki vezane uz društvenu nejednakost, socijalnu pravdu i razvoj zajednice.

Pozivamo sve građane i građanke Imotske krajine, starije od 18 godina, da se uključe u istraživanje koje se provodi terenskim anketiranjem, ali je dostupno i online ispunjavanjem upitnika na poveznici: http://tinyurl.com/moje-mjesto-u-zajednici

Želimo čuti koje su Vaše potrebe i problemi vezani uz učinkovitost javne uprave i institucija, poticanje zapošljavanja i gospodarstva, prometnu i komunalnu infrastrukturu, društvenu solidarnost, društvene, kulturne i sportske sadržaje, brigu o zajednici i dostupnost socijalnih usluga te prava marginaliziranih skupina. 

Uključite se i ispunjavanjem anonimne ankete izrazite što želite poboljšati u zajednici, navedite svoje probleme i podijelite s nama svoja iskustva.
S rezultatima istraživanja upoznat ćemo donositelje odluka na lokalnoj razini te ih potaknuti na rješavanje prepoznatih potreba, u što se i Vi možete uključiti! 

Ovim istraživanjem i aktivnostima želimo doprinijeti stvaranju aktivne lokalne zajednice, utemeljene na društvenoj jednakosti, socijalnoj pravdi i dobrom upravljanju, u kojoj svaki građanin, a posebice socijalno isključeni građani i oni u riziku od siromaštva mogu i znaju kako ostvariti svoja socijalna i ljudska prava.

Zajednicu čine ljudi,  neka se i Vaš glas čuje!

Isto istraživanje partnerske udruge provode u svojim lokalnim zajednicama – Udruga Zora na području Međimurske županije, a K-Zona na području kvarta Trešnjevka u Gradu Zagrebu.
Projekt “Moje mjesto u zajednici” provodi Udruga Zora u partnerstvu s udrugama K-Zonom i Centrom za održivi razvoj, a podržan je od Fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške.

U Imotskom, 30.11.2015.

Pronađite svoje mjesto u zajednici!

Centar za održivi razvoj
Biskupa Paškala Vujčića 1- Info centar, 21260 Imotski  *   Tel/fax: (021) 410 274  * www.cdr.hr
info@cdr.hr  *   OIB 14866158141

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene