HR EN

Započelo izdavanje konačnih odluka za operaciju 7.1.1. “Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave”

agencija za plaćanja u poljoprivredi

agencija za plaćanja u poljoprivredi

Financijska sredstva koja će biti dodijeljena za 240 jedinica lokalne samouprave putem konačnih odluka iznose ukupno 20.993.191,59 kuna.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem konačnih odluka za projekte prijavljene na Natječaj za provedbu podmjere 7.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000 i druga područja visoke prirodne vrijednosti“ – provedba operacije 7.1.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave“  iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014-2020. 

Financijska sredstva koja će biti dodijeljena za 240 jedinica lokalne samouprave putem konačnih odluka iznose ukupno 20.993.191,59 kuna. Zbog nedostatka sredstava, za jedinice lokalne samouprave koje se na rang listi nalaze „ispod crte“ Agencija će izdati konačne odluke o odbijanju.

Konačna rang lista dostupna je OVDJE.

Izvor: ruralnirazvoj.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene