HR EN

Živi lokalno, radi globalno!

Predavači će govoriti o greškama koje su činili i načinima na koje su rješavali probleme, prisjetit će se teških odluka koje su morali donijeti, istaknuti svoje savjete za uspjeh i otkriti zašto su odlučili živjeti i raditi u svom gradu.

Besplatna motivacijska konferencija za mlade pod sloganom Živi lokalno, radi globalno! održat će se 9.11.2019. s početkom u 10 sati u Cinestaru (Mall of Split).
Na konferenciji će se u ulozi predavača naći uspješni mladi ljudi koji vode svoje tvrtke. Publika će od njih imati prilike čuti o životnim i poslovnim iskustvima koja su ih dovela do današnjeg uspjeha; govorit će o greškama koje su činili i načinima na koje su rješavali probleme, prisjetit će se teških odluka koje su morali donijeti, istaknuti svoje savjete za uspjeh i otkriti zašto su odlučili živjeti i raditi u svom gradu. Više o predavačima pronađi na linku.
Konferenciju organizira Split Tech City, neprofitna udruga koja predstavlja prvo formalno udruženje splitske tehnološke zajednice – brojne tvrtke, institucije, udruge i pojedince.

Prijavi se na konferencijom klikom na link!

Info zona

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene