HR EN

Kreni KORAK dalje s Europskom zakladom za kulturu

Potporom za putovanje iz programa mobilnosti Europske zaklade za kulturu „STEP Beyond” podupiru se mladi umjetnici i djelatnici u kulturi kako bi provodili istraživanja, razmjenjivali mišljenja, vještine i inspiraciju u Europi i susjednim zemljama. Zvuči zanimljivo?

Europska zaklada za kulturu podupire projekte koji slijede tri glavna načela: osnaživanje ljudi kroz umjetnost i kulturu, umrežavanje izvora znanja i povezivanje kulturnih politika i praksi.

Tko se može prijaviti?

Umjetnici ili kulturni djelatnici iz europske ili susjedne zemlje. Europska zaklada za kulturu podupire sve oblike umjetničkog i kulturnog izričaja: glazbu, likovne umjetnosti, kazalište, ples, film, dokumentarni film, multimedijalnost, fotografiju, dizajn, modu i izgradnju kulturnih kapaciteta. Ako još uvijek nisi siguran, pročitaj smjernice kako bi saznao trebaš li se prijaviti!

Rokovi za prijavu

Za program „STEP Beyond” rokovi nisu definirani, tako da svoju prijavu možeš predati tijekom čitave godine. Prijavu moraš podnijeti barem 50 dana prije datuma polaska!

Saznaj više ovdje.

Europski portal za mlade

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene