HR EN

Nacionalna zaklada pokrenula novi modul digitalnog i interaktivnog izvještavanja na portalu financijskepodrske.hr

nacionalna zaklada

Portal financijskepodrske.hr već je pet godina središnje mjesto na kojem organizacije civilnoga društva mogu dobiti uvid u otvorene natječaje, slati digitalne e-prijave te predavati izvještaje za odobrene podrške.

Odlukom Upravnog odbora Nacionalne zaklade u 2019. godini započeo je proces integracije opisnih i financijskih izvještaja u sustav kako bi se korisnicima olakšao proces izvještavanja a pružateljima podrški osiguralo još sustavnije praćenje, koordinacija te veća respozivnost.

Kao rezultat pokrenut je novi modul za izvještavanje, predstavljen svim korisnicima, a u početnom stadiju svoje provedbe obuhvatio je 239 organizacija civilnoga društva uključenih u 16 programskih i razvojnih podrški Nacionalne zaklade koji će svoje sljedeće izvještaje predati u novom digitalnom okruženju portala financijskepodrske.hr.

Statistike su pokazale da se korisnici uspješno služe portalom digitalnog okruženja te je ova nadogradnja u obliku novog modula za izvještavanje nastala kao potreba unapređenja funkcionalnosti.

Ovim modulom korisnicima se omogućio izravan unos izvještaja koje isključuje preuzimanje obrazaca a priložena dokumentacija povezuje se s odobrenim aktivnostima i troškovima te je na taj način osigurana još veća transparentnost u poslovanju organizacija civilnoga društva.

Više: Video s uputama o korištenju novog modula za izvještavanje

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene