HR EN

Nezaposleni – nova prilika: Započele prijave za besplatno osposobljavanje za njegovatelje/ice i potporu u traženju posla

U sklopu projekta „Nove vještine su moja šansa“ Centar za održivi razvoj (COR) započeo je primati prijave za besplatno osposobljavanje nove grupe njegovatelja/ica na području Imotske i Cetinske krajine. Nastava počinje odmah nakon formiranja grupe. Na kraju programa polaznici će dobiti uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Troškovi pokriveni projektom:

  • Troškovi edukacije i literature
  • Liječnička uvjerenja
  • Trošak opreme za praktični rad njegovatelja/ica
  • Trošak polaganja ispita (1) i tisak uvjerenja
  • Potpora u aktivnom traženju posla, stjecanju znanja i vještina.

U Klubu za zapošljavanje COR-a provodi se kontinuirana, stručna i intenzivna potpora u aktivnom traženju posla, stjecanju znanja i vještina: vježbanje pisanja kvalitetnog životopisa i motivacijskog pisma, priprema dokumentacije za natječaje za zapošljavanje, mjere HZZ-a i sl., radionice o načinima traženja posla, mjerama HZZ-a za zapošljavanje, samoprocjeni znanja, sposobnosti i vještina, pripremi za testiranja i simulacije razgovora za posao.

Javite se Centru za održivi razvoj (COR) radnim danima od 9 – 16 sati na telefone:

021 410 274,

098 540 538 ili

098 314 951

i dogovite se za sastanak…

jer nove vještine su Vaša šansa!

 Za više informacija:

Centar za održivi razvoj

tel/fax. 021 410 274

www.cdr.hr

info@cdr.hr

cor.dalmacija@gmail.com

Za više informacija o EU fondovima:

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije:

www.strukturnifondovi.hr

Projekt „Nove vještine su moja šansa“ Centar za održivi razvoj (COR) provodi u partnerstvu s Učilištem VIRTUS – ustanovom za obrazovanje odraslih, Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske i Centrom za ruralni razvoj CERURA. Ukupna vrijednost projekta iznosi 999.958,19 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2010.

Sadržaj ove obavijesti isključiva je odgovornost Centra za održivi razvoj.

 

 

 

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene