HR EN

Obilježavanje Međunarodnog dana mladih – tri dana prigodnih aktivnosti i poziv volonterima za sudjelovanje

Uoči Međunarodnog dana mladih koji se obilježava 12. kolovoza, Centar za održivi razvoj Imotski organizirat će brojne aktivnosti.

8., 9., i 10. kolovoza bit će posvećen upravo mladima, a planirani događaji usmjereni toj pokretačkoj snazi, temelju i budućnosti svakoga društva.

  1. kolovoza 2020., subota – organizirat će se „Piknik na Vrljici“. Nakon lanjskog uspješnog druženja i organizacije te jako dobre povratne informacije posjetitelja piknika, Centar za održivi razvoj i ove godine ide u tom smjeru. U sklopu projekta “Tko pita, ne skita”, „Piknik na Vrljici“ će biti organiziran kao poslijepodnevno druženje uz osvježenje (sokovi, sendviči, kava i voće) te glazbeno-zabavni program. Pozvani su svi mladi, a i oni malo stariji. 🙂
  1. kolovoza 2020., nedjelja – velika Biciklijada Imotske krajine – partnerska udruga K.U.M. Proložac (koja je ujedno i partner na projektu) već godinama organizira humanitarnu biciklijadu na kojoj će sudjelovati i Centar za održivi razvoj. Na biciklijadi sudjeluju svi zaljubljenici u bicikliranje, od čega veliki broj mladih s područja cijele Imotske krajine.
  2. kolovoza 2020. ponedjeljak – okrugli stol „A di su tu mladi“ na temu položaja mladih prvenstveno u Imotskoj krajini, ali i općenito. Relevantne osobe, raspravljat će o relevantnim temama.

Kako bi ovi događaju protekli u što boljem ozračju i kako bismo svi skupa bili „na visini zadatka“, Centar za održivi razvoj preko Lokalnog volonterskog centra raspisuje POZIV za volontere koji će nam pomoći u organizaciji i realizaciji ovogodišnjih aktivnosti povodom Međunarodnog dana mladih.

Opis volonterskog mjesta – prikupljanje potpisa i evidencija posjetitelja – traženi broj volontera – 2

Opis volonterskog mjesta – pomoć u pripremi i dijeljenju osvježenja sudionicima Piknika na Vrljici – traženi broj volontera 2

Opis volonterskog mjesta – fotograf – traženi boj volontera 1

Sve aktivnosti će se održati u skladu s epdemiološkim mjerama i preporukama.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene