HR EN

Prijavi se na besplatni program poduzetničkog inkubatora za nezaposlene mlade u okviru projekta AYEN

Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj ili kraće CEDRA HR je mreža centara podrške za postojeće i potencijalne društvene poduzetnike. Umrežuje civilne, privatne i javne gospodarske, razvojno istraživačke, znanstvene subjekte iz područja eko-društvenog razvoja te stvara okvir za trajnu, poticajnu i ekonomičnu međusobnu suradnju i razmjenu, odnosno zajednički nastup na lokalnom, nacionalnom i globalnom tržištu proizvoda i usluga eko-društvene ekonomije.

CEDRA HR je započela s prijavnim procesom na drugi ciklus besplatnog poduzetničkog inkubatora za nezaposlene mlade, kojeg provodi u okviru međunarodnog projekta Active Youth Entrepreneurship Network (AYEN).

Priključi se i ti i ostvari svoj san! Prijave na drugi ciklus besplatnog programa poduzetničkog inkubatora za mlade su otvorene. Prijavi se ovdje 👉 https://forms.gle/sq2XcYUUV67nRaQN7

Jedini uvjeti za tebe su: da pripadaš dobnoj skupini 20-29 godina (prednost imaju mladi između 25 i 29 godina) i NEET status – što znači da trenutno nisi zaposlen/a, ne školuješ se i nisi u nekom programu stručnog usavršavanja ili osposobljavanja. Uz to, traži se samo motivacija i želja za stjecanjem provjerenog i praktičnog znanja!

Što je sve uključeno u program?
• Predavanja i radionice o suvremenom pristupu poduzetništvu ✔️
• Besplatan prostor za rad ✔️
• Individualno mentorsko vodstvo ✔️
• Motivacijski treninzi ✔️

• Plaćeno studijsko putovanje u Hrvatskoj ili inozemstvu ✔️
• Podrška u pronalaženju načina financiranja prilikom pokretanja vlastitog poduzeća ✔️
• Redoviti meetupi s uspješnim poduzetnicima ✔️

Program poduzetničkog inkubatora provodi se u okviru međunarodnog projekta Active Youth Entrepreneurship Network (AYEN), sufinanciranog sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške putem financijskih mehanizama EGP-a i Norveškog fonda za zapošljavanje mladih.

Izvor: AYEN Croatia

 

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene