HR EN

Social Impact Award – mladi inovatori na jednom mjestu – otvorene prijave za radionice

Social Impact Award je internacionalni program iz Austrije, a provodi se u više od 20 zemalja te obuhvaća preko 8.000 studenata i mladih godišnje. Ovaj cjelogodišnji program okuplja mlade društvene inovatore koji razvijaju projekte temeljene na društvenim inovacijama kako bi napravili pozitivne promjene u društvu. Program se sastoji od specijaliziranih radionica, inkubacije, srednjišnje nacionalne konferencije i dodjele nagrada.

Najbolji timovi uz nagrade, idu na Social Impact Award International Summit koji se održava svake godine u drugoj zemlji te tamo imaju priliku upoznati kolege iz cijelog svijeta i razmijeniti znanja te osvajaju novčanu nagradu koju mogu iskoristiti za pokretanje svog projekta/poduzeća.

Oni koji se odluče sudjelovati u radionicama (https://croatia.socialimpactaward.net/radionice/) imati će priliku dodatno razviti svoje poduzetničke vještine, a oni koji se odluče svoju ideju prijaviti imati će stručnu podršku mentora pri razvoju svoje ideje i priliku da osvoje novčani iznos i put na internacionalni Summit društvenih poduzetnika u Pragu.

Popis radionica koje će se održati tokom lipnja možete naći na službenoj stranici – https://croatia.socialimpactaward.net/radionice/ , a link za prijavu je – https://forms.gle/CxrpD3RZAHRLEBTF7

Prijava ideje za inkubacijski proces se vrši putem online platforme https://apply.socialimpactaward.net/croatia/en , a sve informacije o načinu prijave mogu se naći na https://croatia.socialimpactaward.net/inkubacija/

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene