HR EN

UČI DOK SI KUĆI: Koji je od ovih 5 online tečajeva za tebe?

Iz svake se situacije može izvući nešto dobro; ako ste među onima koji su nenadano dobili više slobodnog vremena, razmislite o ulaganju istog u učenje!

U zadnjih nekoliko dana brojne su organizacije i pojedinci kao znak solidarnosti odlučili dijeliti besplatne tečajeve ili spustiti uobičajene cijene svojih edukativnih materijala.

Ako ne znate gdje tražiti, mi vam preporučujemo nekoliko vrlo dobrih tečajeva dostupnih na različitim platformama, od domaćih do onih koje nude prestižne institucije poput Harvarda i Yalea.

1. Programiranje

S obzirom na to da i početnici vrlo brzo mogu naći posao u programerskoj struci, izaberite bilo koji programski jezik i pokušajte naučiti ovu traženu vještinu!

2. Video editiranje

U svijetu marketinga upravo je video sve utjecajniji medij, koji će u budućnosti biti još i važniji, stoga izaberite neki od tečajeva i jednog dana možda postanete traženi video editori!

3. Fotografija

Ako vam zamisao bavljenja fotografijom i van Instagrama zvuči privlačno, možda je pravo vrijeme da položite jedan od izvrsnih tečajeva koji se nude?

4. Google ads oglašavanje

Preporučujemo i jedan domaći tečaj: u šest sati video lekcija naučit ćete kako napraviti privlačan tekstualni oglas koji prodaje, odabrati ključne riječi i složiti remarketing kampanje, a dobit ćete i certifikat kao službenu potvrdu prolaska tečaja.

5. Poduzetništvo

Ovdje možete učiti o poslovnim vještinama potrebnim za uspješno lansiranje startupa.

Što god odabrali, nemojte odustajati! Sretno!

split-techcity

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene