HR EN

Uključite se u javne konzultacije o Europskoj mreži službi za zapošljavanje (evaluacija EURES-a za razdoblje 2016. – 2020.)!

esf

esf

Javne konzultacije o EURES-u dio su šire evaluacije provedbe i učinaka Uredbe o EURES-u tijekom razdoblja 2016. – 2020. Cilj je je prikupiti informacije i mišljenja o mreži EURES tijekom predmetnog razdoblja.

Tko može sudjelovati?

Svi građani i organizacije mogu sudjelovati, ali poseban doprinos traži se od:

  • građana koji su radili, rade ili planiraju raditi u drugoj zemlji članici EURES-a i koji su koristili EURES-ove usluge;
  • organizacija i građana koji su zainteresirani za službe za zapošljavanje i mobilnost radne snage, koji sudjeluju u EURES-u ili imaju stručno znanje u području mobilnosti radne snage i zapošljavanja.

Kako sudjelovati?

Konzultacije su otvorene do 23. lipnja 2020. godine i dostupne na sljedećoj poveznici: https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/11866-European-network-of-employment-services-EURES-evaluation-2016-2020/public-consultation

NAPOMENA: Za pristup konzultacijama potreban je određen oblik prijave (više opcija ponuđeno, npr. ECAS, Google, Facebook itd.)

esf.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene