HR EN

ZOOM radionica: Kako izraditi strateški i operativni plan organizacije civilnoga društva?

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu koje će u četvrtak, 24. studenoga održati udruga Centar za civilne inicijative iz Zagreba.

PRIJAVA:

ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE, 24.11.2020. – Kako izraditi strateški i operativni plan organizacije civilnoga društva?

Sudionici radionice steći će znanja o koracima u procesu strateškog promišljanja i strateškog planiranja te će se upoznati sa svakim pojedinačnim korakom procesa. Objasnit će se razlika između strateškog planiranja i operativnog plana, pojasnit će se potreba za provedbom strateškog plana i objasniti tko sudjeluje u procesu te kako izgleda i koji su elementi strateškog plana.

PRIJAVLJENI SUDIONICI OD IZVODITELJA RADIONICE UNAPRIJED ĆE DOBITI NAPUTKE KAKO SE PRIKLJUČITI RADIONICI.

Radionicu će voditi Mirela Despotović.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorene su svim zainteresiranim predstavnicima udruga i drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene